Zoeken

Team

RONALD

Wat ik mooi vind is de passie en het vakmanschap van onze medewerkers. Hun inzet is superbelangrijk om een persoonlijk en gedegen advies te kunnen geven. Daar zijn we als Woontex na ruim 38 jaar nog steeds trots op!

NICOLINE

Achter de schermen zorg ik ervoor dat de administratie en boekhouding op orde is. Cijfers zijn mijn passie.  Overzicht houden in een steeds wisselende markt met dito regels is voor mij de uitdaging. Vooral goed slapen is dan erg belangrijk,  om scherp te blijven!

JAN

Ik werk alweer 12 jaar bij Woontex Slaapcomfort met heel veel plezier. Voor mij is kwaliteit ontzettend belangrijk want zo verkoop je geen praatje maar juist inhoud!  

KIM

Het is leuk om klanten uitgebreid te adviseren op het gebied van comfortabel slapen. Maar ook een kleur advies geven voor de gehele slaapkamer past bij mij. Mijn studie binnenhuisadviseur komt daarbij goed van pas. Ik ben dan ook pas tevreden als de klant tevreden de deur uit gaat!

SYLVIA

Mijn baan bij Woontex Slaapcomfort, een gespecialiseerd familiebedrijf, is een perfecte match voor mij. Vooral het persoonlijk en betrokken advies geven vind ik top.

DENNIS

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging die ik heb gevonden bij Woontex Slaapcomfort te Lelystad. Het werken met bekende merken, zoals Carpe Diem, M-line, Ecolife en Pullman spreekt mij heel erg aan. Wanneer een klant met een goed gevoel naar huis gaat, ben ik tevreden.