Zoek

Rugklachten

Droomt u van een leven zonder rugklachten?

Bent u vanochtend weer wakker geworden met een pijnlijke of stijve rug? Of heeft u misschien juiste moeite om in slaap te komen vanwege uw rugklachten? Rugklachten zijn vaak lastig te bestrijden en kunnen verschillende oorzaken hebben.

Eén van deze oorzaken kan liggen in een verkeerd of oud matras. Het meest gebruikte voorwerp in uw huis. Een verkeerd of oud matras biedt mogelijk onvoldoende ondersteuning voor uw lichaam. Op lange termijn kan dit resulteren in rug- of nekklachten. Zonde natuurlijk, want dit is te voorkomen.

Hoe weet ik dat de oorzaak ligt in mijn matras?

Wij kunnen natuurlijk geen medisch onderzoek verrichten, maar aan de hand van enkele gerichte vragen kunnen wij een goed beeld vormen van uw slaapsysteem en wat daar eventueel aan mankeert. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een geschikt matras. U kunt in onze showroom proef liggen, waardoor u direct ervaart hoe het voelt om goede ondersteuning van uw matras te krijgen.

Ieder mens is uniek. Afhankelijk van uw lengte en lichaamsbouw heeft uw lichaam behoefte aan bepaalde ondersteuning tijdens uw nachtrust. Het ideale matras wordt dus op maat voor u gemaakt.

Fitter wakker worden dankzij Woontex Slaapcomfort

  • Al 40 jaar slaapspecialist. Wij helpen al 40 jaar lang duizenden mensen aan een betere nachtrust.
  • Breed assortiment. Wij voeren een breed assortiment met top merkmatrassen. Zo past op ieder potje een deksel, of in dit geval matras.
  • Professioneel advies. Wij vinden gegarandeerd het perfecte matras. Geen eindeloze verkooppraatjes, maar advies waar u wat aan heeft!

Kom van uw rugklachten af

Woontex Slaapcomfort helpt u in Lelystad bij uw zoektocht naar het voor u juiste matras. Een eerlijk en duidelijk advies, daar staan wij voor. Geen praatjes maar een luisterend oor naar wat u nodig heeft. Tijd voor verandering!  

Showroom bezoeken?

U kunt altijd even binnen wandelen. Om er zeker van te zijn dat wij de tijd hebben om u van professioneel advies te voorzien kunt u uw bezoek het beste even aankondigen middels een telefoontje of ons contactformulier. Hopelijk tot snel!

Ook interessant