Zoek

Moe wakker worden is niet nodig

Hoe heerlijk zou het zijn als u na een nacht met voldoende slaap (6-8 uur) fit en uitgerust wakker zou worden? Fit wakker worden zonder verlangen naar je bed of naar cafeïne om op gang te komen. Vermoeidheid kan veel oorzaken hebben: te weinig slaap, fysieke of mentale problemen of een onderbroken slaapcyclus.

Waar veel mensen niet bij stil staan, is dat de oorzaak ook kan liggen in het matras. Het meest gebruikte voorwerp in uw huis!

Een verkeerde slaaphouding of een verkeerd of oud matras kan leiden tot een slechte nachtrust. Op het moment dat uw lichaam onvoldoende ondersteuning krijgt gedurende de nacht, gaat u onbewust onrustiger slapen. Dit leidt vervolgens weer tot een vermoeid gevoel wanneer u wakker wordt

Hoe weet ik dat de oorzaak ligt in mijn matras?
Garanties kunnen wij niet geven, maar aan de hand van enkele gerichte vragen kunnen wij een goed beeld vormen van uw slaapsysteem en wat daar eventueel aan mankeert. Vervolgens kijken wij samen wat voor matras bij u past. U ervaart het verschil direct in onze showroom.

Een matras op maat
Ieder mens is uniek, dus dat zou ook moeten gelden voor uw matras. Het ideale matras is afhankelijk van uw favoriete slaaphouding en lichaamsbouw. Zo krijgt uw lichaam op ieder punt de juiste ondersteuning. Een one size fits all matras bestaat niet. Dankzij een goed matras op maat slaap u rustiger, dieper en wordt u fitter wakker.

Fitter wakker worden dankzij Woontex Slaapcomfort
• Al 40 jaar slaapspecialist. Wij helpen al 40 jaar lang duizenden mensen aan een betere nachtrust.
• Breed assortiment. Wij voeren een breed assortiment met top merkmatrassen. Zo past op ieder potje een deksel, of in dit geval matras.
• Professioneel advies. Wij vinden gegarandeerd het perfecte matras. Geen eindeloze verkooppraatjes, maar advies waar u wat aan heeft!

Klaar voor een betere nachtrust?
Wij voorzien u graag van professioneel advies in onze showroom in Lelystad. Samen met u kijken we of de oorzaak van uw vermoeidheid inderdaad zit in een verkeerd matras. Vervolgens gaan we op zoek naar het matras dat perfect past bij uw lichaam en slaaphouding. U zult direct het genot van en goed matras ervaren. Uiteraard doen we dat gratis en vrijblijvend.

Showroom bezoeken?
U kunt altijd even binnen wandelen. Om er zeker van te zijn dat wij de tijd hebben om u van professioneel advies te voorzien kunt u uw bezoek het beste even aankondigen middels een telefoontje of ons contactformulier. Hopelijk tot snel!

Ook interessant

Rugklachten

Droomt u van een leven zonder rugklachten? Bent u vanochtend weer wakker geworden met een pijnlijke of stijve rug? Of heeft u misschien juiste moeite